Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Alemany   >   Activitats culturals
Activitats culturals

Calendari ACTIVITATS CULTURALS  2017-2018

 

DATA

ACTIVITAT (Títol)

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Novembre 2017

Projecció de les pel·lícules

“Die Vermessung der Welt” per als cursos avançats i

“Tschick”, per als cursos bàsics

Dins de la programació del projecte transversal dedicat als viatge, es projectarà aquesta pel·lícula, per a tots els nivells de l’escola. Hi haurà un treball paral·lel a l’aula de didactització de la pel·lícula i d’aprofundiment del tema.

Ültima setmana de gener i primera de febrer 2018

Intercanvi i pràctiques a l’aula amb alumnes d’Hamburg

Durant 15 dies un grup classe d’un Institut d’Hamburg fa pràctiques a l’aula a tots els nostres cursos i també intercanvi lingüístic dins i fora de l’aula. Es distribueixen en grups de tres o quatre per aula i ajuden els alumnes en les tasques. A més, cada un d’ells fa  una presentació d’algun tema cultural alemany, cosa és  molt ben acollida. És molt enriquidor per ambdues parts: ells fan unes pràctiques supervisades per nosaltres i també expliquen i presenten temes de la realitat alemanya del moment. Els alumnes tenen un contacte directe amb la llengua i cultura del país

13 i 14 de febrer  2018

Concurs gastronòmic al bar de l’escola: Fasching!

Coincidint amb Carnestoltes organitzem al bar un concurs gastronòmic que animi el nostre alumnat a preparar plats típics i propis de Carnaval i Quaresma. Hi ha premis en diferents categories i també premis de consolació per a tots els participants. El departamento invita a un refresc.

6 de març 2018

Conferències activitats al voltant del tema viatges:

-          Viatge dels turcs a Alemanya: un viatge sense retorn? Workshop: Migration, Identität und Film- Canan Turan (M.A.)

Al voltant del tema „viatges“ el departament organitzarà activitats per conèixer l’obra i la figura de Humboldt i de Goethe (passi de la pel·lícula “Die Vermessung der Welt” i compra del llibre “Die italienische Reise” per fer-ne treball a l’aula). També hi haurà una conferencia –Workshop al voltant de la migració de turcs a Alemanya i l’estat actual de la qüestió a través de diferents pel·lícules a càrrec  de Canan Turan..

9 d’abril 2018

Monika Klose recita Märchen sobre viatges

La contista Monika Klose vindrà a recitar contes populars alemanys per als nivells de 1r a 3r que tinguin com a tema principal el viatge